Sporttas SB-613

Referenties:

HC Ares, Apeldoornse MHC, Eetcafe Fijn, VTC Woerden, HC Zwolle, R&T Security

Custom Sporttas (SB-613)

De sporttas met het modelnummer SB-613 is onze meest verkochte tas. Hij doet het met name goed door het zeer hanteerbare formaat en toch aangemane volume. De draaghengsels en schouderband maakt het mogelijk hem op meerdere manier te vervoeren. Het ruime middenvak en de twee kleinere zijvakken en het platte pocket geven veel flexibiliteit aan het gebruik.

De tas heeft een brutoformaat van 65 cm lang, 30 cm breed en 30 cm hoog. Het middenvak is 45 cm lang en heeft de maximale breedte en hoogte. Dit vak is te gebruiken via een lange rits in U-vorm aan de bovenkant van de tas. Hierdoor valt de tas makkelijk open en is de opening bijna even groot als het gehele vak. Het ene zijvak is 15 cm lang en het andere 5 cm lang. Ook deze vakken hebben de maximale breedte en hoogte en zijn via een rechte rits aan de bovenkant te gebruiken. Het 15 cm grote vak is geschikt voor het opbergen van schoenen tot maat 45. Het platte pocket bevindt zich aan een lange zijde en is dus 45 cm lang. Een bijna even lange rits zorgt voor toegang tot dit pocket.

Alle vlakken zijn te bedrukken. De merktekens van Special Bags beperken zich tot de groene ritskoordjes en een bedrukking van het logo aan de binnenkant van de deksel van het grootste vak.