Hooded Vest GH-217

Referenties:

eigen werk (zie de retail pagina onder de rode button op onze homepage)

Custom Hooded Vest (GH-217)

Een hooded vest, dus zo eentje met capuchon en dus ook een veter. Vervaardigd in een atelier onder naaimachines. Overigens geen vrouwen achter die naaimachines, in die cultuur is dat het werk van mannen.

Productie

We produceren ze vanaf 15 stuks en iedere oplage kan wat verschillen bevatten, het is tenslotte handwerk. Eerst snijden we de panden op maat, dan drukken we die panden en als laatste worden ze in elkaar gezet/genaaid.

Dat drukwerk is over het algemeen geplaatst middels zeefdruk. Dat vinden wij mooier en gaat langer mee.

Wat wij belangrijk vinden in een design…

…. is dat een hooded vest stoer is. Het moet passen bij de uitstraling van jouw merk, anders pak je een gewone hoodie. Maar deze moet bewust open kunnen vallen, om het shirt eronder bloot te geven (of borsthaar of een diep decollete).

Drukwerk doe je bij voorkeur niet op de voorkant, daar doe je een borduursel. Een groot drukwerk op de rug kan bij een hooded vest prima, die verwerken we middels een zeefdruk.

Het merk

Alle kleding is van het merk GoodHoodie. Er zijn geen whitelabel items van dit merk, hetgeen betekent dat het merkteken GH op de buitenkant van het item verwerkt is. Vaak in ton-sur-ton op een hooded vest, geplaats rechts op de borst, uiteraard geborduurd.