Retro Vest GH-213

Referenties

The Gym, The Sleeping Agency

Custom Retro Vest (GH-213)

Een retro vest, zoals grote merken die in de jaren 70 en 80 maakten (en soms nog steeds). Vervaardigd in een atelier onder naaimachines. Overigens geen vrouwen achter die naaimachines, in die cultuur is dat het werk van mannen.

Productie

We produceren ze vanaf 15 stuks en iedere oplage kan wat verschillen bevatten, het is tenslotte handwerk. Eerst snijden we de panden op maat, dan drukken we die panden en als laatste worden ze in elkaar gezet/genaaid.

Dat drukwerk is over het algemeen geplaatst middels zeefdruk. Dat vinden wij mooier en gaat langer mee.

Wat wij belangrijk vinden in een design…

…. is dat een retro vest iets uitstraalt. Het is een statement. Een katoenen of een zo’n glimmende, een bewuste keuze! Met of zonder strepen op de mouw en in de ribs (die elastieken banden aan het einde van mouwen en rond je heup). Met of zonder banen over de borst. Dat dus!

Niet te veel drukwerk, zeker niet op de rug. Maar dat wat we doen (en wat jij dus hebt gevraagd) aan drukwerk gebeurt middels zeefdruk. Maar op zo’n vest liever een borduursel. Gewoon om het statement te vergroten en klasse uit te stralen.

Elk detail kies jij als klant en wij volgen na het geven van ons hoe dan ook geboden ongevraagde advies.

Het merk

Alle kleding is van het merk GoodHoodie. Er zijn geen whitelabel items van dit merk, hetgeen betekent dat het merkteken GH op de buitenkant van het item verwerkt is. Op een retro vest geplaats linksop de borst, uiteraard geborduurd.