Hoodie GH-102

Referenties:

Urban, Cator, HMP, Help Oekraine, MHV Baarn, HC Ares, Arnhemse HC, Rugby Deventer, The Sleeping Agency

Custom Hoodie (GH-102)

Onze hoodies zijn onze core-business. Vervaardigd in een atelier onder naaimachines. Overigens geen vrouwen achter die naaimachines, in die cultuur is dat het werk van mannen.

Productie

We produceren ze vanaf 15 stuks en iedere oplage kan wat verschillen bevatten, het is tenslotte handwerk. Eerst snijden we de panden op maat, dan drukken we die panden en als laatste worden ze in elkaar gezet/genaaid.

Dat drukwerk is over het algemeen geplaatst middels zeefdruk. Dat vinden wij mooier en gaat langer mee.

Wat wij belangrijk vinden in een design…

…. is dat de hoodie geen reclamezuil is. Want wanneer loop je in een reclamezuil? Alleen op een sportveld of ander moment waarvoor de hoodie bedoeld is. Wij proberen het design zo te (laten) opzetten dat je de hoodie ook in je vrije tijd zou kunnen en vooral willen dragen. Dan heb je er meer lol van en is het effect groter.

Het design laten we graag bij jou als klant, maar we helpen je graag als het gaat om het verdiepen van de mogelijkheden van de hoodie. Aan onze hoodies kun je elk detail zelf bepalen. Dat kan gaan om de kleur van elk afzonderlijke onderdeel (tot en met de stikselkleur aan toe), maar ook of je een pocket op de hoodie wil en hoe die er uit moet zien. Onderstaande voorbeeld van onze regenbooghoodie zouden we daadwerkelijk kunnen produceren.

Het merk

Alle kleding is van het merk GoodHoodie. Er zijn geen whitelabel items van dit merk, hetgeen betekent dat het merkteken GH op de buitenkant van het item verwerkt is. Op een hoodie op de rechtermouw, middels zeefdruk.